Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 180 min

300 min (120 min příprava + 180 min tepelná úprava)

29. 11. 2022 16:54

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Dárkové
POUKAZY

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie45 826 kJ / 10 953 kcal
Bílkoviny887,50 g
Tuky822,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,15 g
Sodík 2,78 g
Sůl5,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to výborné k čerstvému chlebu, nebo i ohřáté k bramborám s jakoukoliv zeleninou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

medanek medanek

30. 11. 2022 10:28

Marie Svarcova: Ano Maruško, máš pravdu :-):-K

medanek medanek

30. 11. 2022 10:27

kimlo: Děkuji, určitě vyzkoušej :-K

Marie Svarcova

30. 11. 2022 09:17

:-)<3:yes: zrovna jsem minulý týden zavářela, už roky to dělávám jako jedlé dárky. Bez rychlosoli maso nebo paštika šedne. :-K

kimlo kimlo

30. 11. 2022 09:11

Fantastické! Určite vyskúšam! :yes:

medanek medanek

29. 11. 2022 19:12

mika59: Děkuji Miládko, tentokrát jsem poprvé použila rychlosůl a budu již dávat i nadále. Maso je opravdu krásně růžové, ale proto se to musí nechat chvíli uležet.
:-K:-K

mika59 mika59

29. 11. 2022 17:48

Máš to jako vždy, dokonalé :yes::yes: Použila si rychlosůl? máš to krásně růžové. Já jsem nedávno dělala a mělo úplně jinou barvu..:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, bůček bez kosti, rychlosůl, kůže z bůčku, voda, sádlo vepřové

TopRecepty.cz

Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYw5y