Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 45 826 kJ / 10 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 887,50 g |
Tuky | 822,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to výborné k čerstvému chlebu, nebo i ohřáté k bramborám s jakoukoliv zeleninou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2022 10:28
Marie Svarcova: Ano Maruško, máš pravdu 



30. 11. 2022 10:27
kimlo: Děkuji, určitě vyzkoušej 

30. 11. 2022 09:17




30. 11. 2022 09:11
Fantastické! Určite vyskúšam! 

29. 11. 2022 19:12
mika59: Děkuji Miládko, tentokrát jsem poprvé použila rychlosůl a budu již dávat i nadále. Maso je opravdu krásně růžové, ale proto se to musí nechat chvíli uležet.




29. 11. 2022 17:48
Máš to jako vždy, dokonalé 
Použila si rychlosůl? máš to krásně růžové. Já jsem nedávno dělala a mělo úplně jinou barvu..



Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Demi glace v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami

Jemné muffiny s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami

Bělomasá ryba po asijsku
Přidáno před 12 hodinami

Srbská masová směs
Přidáno před 20 hodinami

"Bramboráčky" z ovesných vloček
Přidáno 26. 1. 2023 15:37

Krůtí masové kuličky na zelenině
Přidáno 26. 1. 2023 10:55
Právě bylo uvařeno:

Hebká hustá čokoládová poleva
uvařil/a Lisa444
před 58 minutami

Luxusní brownies
uvařil/a Casimka
před 1 hodinou

Sněhové nic (pusinky) s javorovým sirupem
uvařil/a LitenMus
před 1 hodinou

Banánové vafle
uvařil/a Markeeta
před 1 hodinou

Prošívaná deka
uvařil/a Madmaus
před 1 hodinou

Bílé fazole nakyselo
uvařil/a tejaja
před 2 hodinami

Bramborová polévka od babičky
uvařil/a Majkas
před 3 hodinami

Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
uvařil/a Chudobka
před 3 hodinami

Kaše z ovesných vloček
uvařil/a millieonellie
před 3 hodinami

Maková náplň se zakysanou smetanou
uvařil/a Dalexa
před 4 hodinami
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, bůček bez kosti, rychlosůl, kůže z bůčku, voda, sádlo vepřové
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
6 názorů