Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Eliza uvařila 31. 10. 2009 12:05 Závitky z roštěné s kyselými houbičkami a ementálem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 31. 10. 2009 12:05 Závitky z roštěné s kyselými houbičkami a ementálem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 31. 10. 2009 12:05 Závitky z roštěné s kyselými houbičkami a ementálem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!
7 foto Ben Cristovao v zástěře: Bezmasý hot dog z tofu připraví i začátečník za pár chvilek, s křupavou cibulkou chutná božsky
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho