Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
Eliza uvařila 31. 10. 2009 12:05 Závitky z roštěné s kyselými houbičkami a ementálem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 31. 10. 2009 12:05 Závitky z roštěné s kyselými houbičkami a ementálem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 31. 10. 2009 12:05 Závitky z roštěné s kyselými houbičkami a ementálem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku