Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
Výborný fazolový stroganoff zasytí a zahřeje: Minutkový guláš vyniká jemnou omáčkou a snadnou přípravou za pár korun
Libor Bouček se v kuchyni nebojí ničeho: Repertoár mého vaření určují děti. Zvládne svíčkovou i Asii, ale co má rád on sám?
k.radulka uvařila 21. 4. 2010 15:15 Zeleninová polévka s krupicí a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 21. 4. 2010 15:15 Zeleninová polévka s krupicí a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 21. 4. 2010 15:15 Zeleninová polévka s krupicí a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let