Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
k.radulka uvařila 21. 4. 2010 15:15 Zeleninová polévka s krupicí a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 21. 4. 2010 15:15 Zeleninová polévka s krupicí a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 21. 4. 2010 15:15 Zeleninová polévka s krupicí a vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí krtkův dort ve skleničce: Kromě ovesných vloček a banánu stačí jen pár ingrediencí a dezert chutná božsky