Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 19:55 Zeleninový salát s cottage sýrem a hořčicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
R-o-m-i-k uvařil 4. 7. 2012 19:21 Zeleninový salát s cottage sýrem a hořčicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou
Josef Maršálek „dopekl“ i dotančil ve StarDance. Tohle v závěrečné řeči slavný cukrář vzkázal všem divákům