Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
isindy uvařila 26. 6. 2011 11:49 Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 26. 6. 2011 11:45 Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 26. 6. 2011 11:43 Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Jak se křtí unikátní kuchařky? Josef Maršálek prozradil, proč má rád bublaninu, Besky přiznala, co jí dopomohlo k vítězství
Čatní: Nekonečně variabilní záchrana při nadúrodě zeleniny či ovoce se hodí k masu i sýrům a takhle snadno se dělá