Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
isindy uvařila 26. 6. 2011 11:49 Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 26. 6. 2011 11:45 Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 26. 6. 2011 11:43 Zelí s hovězím masem a klobásou z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové knedlíky natáhnou báječnou chuť od švestek i máku. Rozpuštěné máslo pak dovede pokrm do gastronomického nebe