Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
JanaDorazinova uvařila 23. 1. 2017 11:36 Zelné listy a brambory smažené v troubě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na žabí hubičky podle babičky Zdeničky? Jednoduchý rodinný recept je oblíbený už léta
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka