Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
magdalenka uvařil 1. 10. 2016 13:13 Zelný salát s fazolemi, pórkem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 1. 10. 2016 13:13 Zelný salát s fazolemi, pórkem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 1. 10. 2016 13:13 Zelný salát s fazolemi, pórkem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co s přebytky úrody? Ovocné dřeně jsou skvělým letním osvěžením, potřebujete na ně jen dvě ingredience a hotové jsou za chvíli
Laďka Něrgešová upekla perfektní kefírovou buchtu: Do půlhodinky máte na stole moučník, kterým ohromíte své okolí