Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
smukoo uvařil 17. 11. 2009 19:21 Zemiaky pečené - podľa Renaty 0 0 Zobrazit detail Proces pečenia Okomentovat
smukoo uvařil 17. 11. 2009 19:17 Zemiaky pečené - podľa Renaty 0 0 Zobrazit detail Náhrada trúby Okomentovat
smukoo uvařil 17. 11. 2009 19:16 Zemiaky pečené - podľa Renaty 0 0 Zobrazit detail Tak, nejak k servírovaniu Okomentovat
20 foto Nepečené švestkovo-perníčkové kuličky od vítězky kuchařské olympiády: Vynikající a rychlá dobrota, říká Jaroslava Londová