uvařila 8. 1. 2013 10:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 1. 2013 10:32
mouka hladká, šlehačka, zlatá haná, cukr vanilkový, skořice mletá, jablko, cukr moučkový
Přidáno před 8 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 23. 5. 2024 08:33
Víno jako koření při vaření: Jak na opojně skvělé omáčky, rizota či dezerty?
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Domácí kompostování: Jak i v paneláku vytvořit pomocí vermikompostéru "žížalí čaj", parádní hnojivo pro květiny i zeleninu