Kvíz: Které houby patří do guláše, omáček a na smažení? Otestujte si, zda znáte jejich správné použití v kuchyni
Hořčicové řízky z krkovice jsou báječně šťavnaté a křupavé. Výtečně s nimi ladí bramborový salát s domácí majonézou
Paštika z pečené hlívy podle Adély: Pochoutka, která vyhrála Foodblog roku, voní houbami, česnekem a bylinkami
mardosa uvařila 6. 11. 2010 12:17 Rytířské tajemství 0 0 syrové plátky připravené na smažení Okomentovat
Twisted bacon aneb Zakroucené tyčinky ze slaniny. Díky této fintě z Tik Toku bude slanina úplně nejkřupavější
Kukuřičný superúplněk nastartuje změny v jídelníčku. Berani vymění alkohol za zeleninový salát a Lvi zvolí dietní maso
Výborné sýrové bramboráčky pro začátečníky: Křupavé placičky zvládne připravit do 30 minut podle snadného postupu každý