Rytířské tajemství

mardosa Kuchařka: mardosa

Vepřové maso 8 názorů

Suroviny

15 dkg tvrdého sýra
1 luncheon meat
olej na smažení
vejce na obalení
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Luncheon Meat nakrájíme na slabé plátky.

  2. Sýr nastrouháme, promícháme s rozšlehaným vejcem a vzniklou hmotou pomažeme plátky luncheon Meatu po jedné straně.

  3. Ná rozpálený olej vkládáme plátky namazanou stranou dolů a opečeme do růžova.

  4. Obrátíme a krátce osmahneme i druhou stranu.

    Podáváme s bramborami, chlebem....

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 703 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rytířské tajemství

Tématické fráze: vepřové maso recepty recepty vepřové maso veprove recepty lunch meat recepty obalený lunchmeat rytířský dort recepty z lunch meatu dort rytířský recepty z luncheon meatu obalený luncheon luncheon meat vepřovy recepty lunch recept lunch recepty smažený luncheon meat v troubě smažený luncheon meat obalený lunchmeat v troubě recept z lunch meatu rytířské maso obalený luncheon meat smažený lunch meat