uvařila 25. 9. 2010 17:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 9. 2010 17:54
vejce, hořčice, salám trvanlivý, šunka vepřová, cibule, sýr tavený, okurka čerstvá, pomazánkové máslo
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Jak dlouho skladovat jídlo v lednici? Čistý vývar může za určitých podmínek vydržet týdny, nejchoulostivější je mleté maso
Znáte sakrajdu? Dokonalý perníkový závin s povidly můžete využít i místo cukroví!
Domácí přesnídávky si můžete navařit do zásoby. Skvělá je třeba kombinace meruňky, jablka a dýně!