Salát Coleslaw
Recept ještě nebyl hodnocenSlavný zelný salát Coleslaw si oblíbíte i jako zeleninovou přílohu k masu, bude vám chutnat třeba k pečenému kuřeti. Zelný salát Coleslaw vás zasytí, proto už…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 841 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 32,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 20,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Slavný zelný salát Coleslaw si oblíbíte i jako zeleninovou přílohu k masu, bude vám chutnat třeba k pečenému kuřeti. Zelný salát Coleslaw vás zasytí, proto už…
Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou…
Odlehčený bramborový salát bez majonézy si zajisté získá své příznivce. Trendem dnešní doby je vyhýbat se tukům a snažit se jíst trochu zdravěji. A toto všechno náš…
Vídeňský bramborový salát není spojený majonézou, ale zalitý horkým vývarem a ochucený octem s hořčicí. Salát je díky kyselkavé chuti příjemně osvěžující a skvěle se…
Nezapomenutelná retro dobrota, která se těší velké oblibě dodnes, to je salámová pomazánka. Připravenou ji máte raz dva a surovin budete potřebovat jen pár. Není to…
Zajímavý pekáček je naplněn vrstvami cibule, slaniny, žampionů, kořeněného kuřecího masa a brambor. To vše dohromady, prostoupeno šťávou z cibule, slaniny a masa, tvoří…
Španělský ptáček patří mezi jídla, která u nás milujeme, ale o jejich původu jsme toho moc neslyšeli. Křehké hovězí, šťavnatá náplň s uzeninou a vajíčkem, silná šťáva z…
Plátek dušené vepřové kýty přelitý krémovou omáčkou, to je hamburská pečeně. Maso je šťavnaté, protýkané uzeninou a kyselou okurkou. Omáčka má jemnou pikantní chuť a…
Vajíčková pomazánka bývala hitem dřívějších let, je ale tak dobrá, že se na špičce drží dodnes. Vydatná pomazánka je skvělá na krajíčku čerstvého chleba k snídani nebo k…
Křehká a voňavá kuřecí stehna pečená na bramborách, pórku a žampionech je velmi jednoduché a chutné jídlo. Recept je snadný - vše se dá péct společně v jednom pekáči do…
Čevabčiči je velmi jednoduchý pokrm, který servírujeme jako hlavní jídlo k obědu nebo k večeři. Na přípravu je tento pokrm rychlý a snadný, zároveň si na něm pochutnáme …
Také už od dětství milujete tuto zdravou pochoutku? Tak si s námi připravte drožďovou pomazánku tak, jak to dělaly už naše babičky. Hotová je za pár minut a typická vůně…
Bramboráky jsou perfektní ukázka toho, jak lze z mála vykouzlit velikou dobrotu. Utlouct se po nich můžeme už od dětství, hlavně když jsou čerstvé z pánve, horké a…
Ať už Vás čeká oslava, party nebo nečekaná návštěva, toto pohoštění sklidí zaručený úspěch. Je to snadné, rychlé, velmi chutné a vkusné občerstvení. Posypejte černým…
Klasika americké kuchyně, kterou si snadno připravíte doma, ale ještě lépe venku na grilu! Dopřejte si hamburger s bohatou zeleninovou oblohou a pikantní omáčkou podle…
Máte - li chuť na rychlý a vydatný salát k snídani nebo svačině, můžete si připravit třeba tento jednoduchý vajíčkový salát. Díky hořčici, cibuli a kyselým okurkám je…
Kuřecí maso nabízí nepřeberné množství možností, jak ho v kuchyni zužitkovat. Zkuste z něj připravit třeba jednoduché pikantní rarášky - drobné kousky masa naložené v…
Poctivé, domácí a neotřelé. Připravte plněné papriky stejně dobře, jako je dělala vaše babička nebo maminka. Nakupte mleté maso, skočte na zahrádku pro papriky a…
Zbyl vám po víkendovém obědu kus pečeného masa a lámete si hlavu, jak ho zužitkovat? Doplňte ho cibulí, hořčicí a kečupem, vytvoříte tak lahodnou pomazánku, která chutná…
K pomalému pečení se hodí jakýkoliv druh masa, i vepřová plec. Díky dlouhému pečení při nízké teplotě bude maso šťavnaté a měkké tak, že se začne rozpadat na vlákna.…
Králík na smetaně po staročesku vás nezklame, pokud hledáte nenáročný recept na výborný rodinný oběd. Maso je potřeba naložit den předem, aby zkřehlo a nasálo tu…
Hledáte pochoutku k pivu? Není nic jednoduššího, než připravit tatarák z olomouckých tvarůžků. Všem se budou po této dobrotě sbíhat sliny. Ale zřejmě nebude součástí…
Šťavnaté a křehké maso obklopené měkkou zeleninou a s pikantním nádechem hořčice. To je vepřová krkovice s cibulí, rajčaty a paprikami. Skvěle se hodí k lehké večeři…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami