Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Bibinka uvařila 31. 12. 2012 20:16 Srnčí roštěnky z kýty na hlívě ústřičné 0 0 Dobrou chuť! Okomentovat
Indiánky jako z cukrárny připravíte snadno. Aby sněhová náplň byla vláčná, jemná a nadýchaná, stačí ji vylepšit o jednu důležitou ingredienci
Vynikající sterilované papriky ve sladkokyselém nálevu: Když je předem upečete, získáte i parádní základ do omáček