uvařila 26. 7. 2015 14:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 7. 2015 14:44
mouka polohrubá, cukr krupice, olej, mléko, vejce, marmeláda rybízová, prášek do pečiva, soda jedlá, kakao, koření do perníku, skořice, kůra citronová, rum, tvaroh ve vaničce, mléko, cukr vanilkový, pudinkový prášek, žloutek, rybíz
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky
Prostřeno v tomto týdnu: Zavzpomínejte na dětství nad zmrzlinovým pohárem! Víte, že jde původně o americký vynález?
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř