Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Bartlice uvařila 13. 4. 2014 13:37 Těstovinový salát se sýrovou omáčkou, zeleninou a šunkou 0 0 Okomentovat
Dokonalý vyprošťovák s minimem času i úsilí: Domácí „čínskou“ nudlovou polévku máte vařenou do pěti minut
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
5 foto Cukrář Josef Maršálek radí, jak poznat kvalitní čokoládu a jak z ní připravit perfektní pařížský krém