Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Bartlice uvařila 13. 4. 2014 13:38 Těstovinový salát se sýrovou omáčkou, zeleninou a šunkou 0 0 Okomentovat
13 foto Kočičí kavárna nejde dělat pouze jako byznys, říká majitelka té smíchovské. Přidává i recept na luxusní škvarkovou pomazánku
10 nejlepších jídel devadesátek: Dejte si Katův šleh, kuře s broskví, šunkové rolky a další porevoluční hity!
12 foto Nikdy není pozdě, říká Petra z MasterChef Česko 2022. Nám prozradila, na čem pracuje i jaký je její recept na bleskovou žemlovku