uvařil 9. 2. 2014 17:36
Namísto 50g kukuřičné jsem dal 60g rýžové+30g bezlep. krupičné kaše... těsto chce poladit, jinak bylo jak na palačinky a moc to nenakypřilo... ale jinak super!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 2. 2014 17:36
Namísto 50g kukuřičné jsem dal 60g rýžové+30g bezlep. krupičné kaše... těsto chce poladit, jinak bylo jak na palačinky a moc to nenakypřilo... ale jinak super!
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín
Cukrář Josef Maršálek radí, jak poznat kvalitní čokoládu a jak z ní připravit perfektní pařížský krém
Meruňky naslano: Zkuste je v kombinaci se sýrem, s jehněčím nebo pro přípravu dipu!