Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Amazonkaztrutnova uvařila 22. 7. 2013 11:51 Studená rajčatovo-cuketová polévka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Amazonkaztrutnova uvařila 22. 7. 2013 11:51 Studená rajčatovo-cuketová polévka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Perfektní špenát z kopřiv připravíte z mladých výhonků spařené rostlinky. Výborný bude ochucený česnekem