KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Jak na domácí vegetu? Vynikající kořenicí směs bez éček si zvládnete připravit sami a zužitkujete do ní i úrodu ze zahrádky
Chlad uvařil 8. 1. 2015 13:00 Křupavá bageta s tuňákem, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Špekáčkový kotlík z Kuchařky kačera Donalda je ideálním rychlým letním jídlem, které uvaříte i v kempu
Jak na rychlé pizza rohlíky z toastového chleba: V horkovzdušné fritéze budou hotové za tři minuty, ale připravíme je jednoduše i v troubě
Španělské smaženky torrijas ze staršího chleba: Voní medem, kořením a vínem a podle tohoto receptu je zvládnete levou zadní