Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Garficka uvařila 5. 9. 2012 05:36 Polévka z červené čočky s uzenými křídly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Garficka uvařila 5. 9. 2012 05:36 Polévka z červené čočky s uzenými křídly 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Garficka uvařila 20. 6. 2012 06:17 Zeleninový salát s nakládaným Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Garficka uvařila 20. 6. 2012 06:16 Zeleninový salát s nakládaným Hermelínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Garficka uvařila 25. 1. 2012 06:48 Krabí těstovinový salát se zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Snadná, sytá a výborná večeře či pohoštění nejen pro chladné dny - chlebové zelné placky
Video Česká kuchyně: Ta nejlepší svíčková na smetaně jako od babičky je plná zeleniny, chuť podtrhne hořčice
Jak vyčistit připálený hrnec i bez chemie: Pomůže obyčejná sůl, jedlá soda, dřevěný popel i coca-cola