Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Iva.Plzen uvařila 6. 12. 2015 18:00 Lívance bez cukru a pšeničné mouky s ovocnou merendou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iva.Plzen uvařila 9. 11. 2015 08:32 Jablečný štrúdl z ovesných vloček a jahelné mouky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas