Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
JakubM uvařil 11. 5. 2025 07:17 Strouhaný koláč s tvarohem a broskvemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbový karbanátek snese srovnání s tím masovým. Krásně voní po majoránce a česnek mu dodá správný říz
Kořeněné sušenky Speculatius vypadají krásně a ještě lépe chutnají, příprava je navíc velice snadná. Potřebují jen jemné zacházení
11 foto Svátky slavných: Vítězka MasterChefa Besky peče cukroví pro celou rodinu. K večeři bych si ale nejraději dala deset řízků, říká