Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
janadvorakova01 uvařil 22. 10. 2024 12:27 Rychlý čokoládový moučník s vlašskými oříšky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
janadvorakova01 uvařil 22. 10. 2024 12:27 Rychlý čokoládový moučník s vlašskými oříšky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek radí, jak zajistit, aby buchty nebyly vysušené. Klíčem k úspěchu je hlavně neuspěchat přípravu
Pět způsobů, jak využít na mrkev nasladko: Kromě tradičního salátu výborně chutnají i vláčné mrkvové řezy nebo limonáda