Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 225 kJ / 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,53 g |
Tuky | 31,94 g |
Vláknina | 12,88 g |
Cholesterol | 803 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 16,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpuštěném másle zpěníme nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a nakrájený pórek. Přidáme na malé kousky nakrájený žampion a kmín.
Krok 2: Krátce podusíme a přidáme droždí.
Krok 3: Po rozpuštění droždí, když se rozvoní vklepneme vejce a necháme srazit. Dochutíme solí a pepřem.
Krok 4: Podáváme teplé s dobrým chlebem.
Zveřejněno 27. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drožďová pomazánka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/686gN
Moje poznámka
Drožďová pomazánka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/686gN
Nejnovější recepty
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 19 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 1 hodinou
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 4 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 5 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 6 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 6 hodinami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 9 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 10 hodinami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 11 hodinami
Suroviny:
droždí,
žampióny,
cibule,
česnek,
pórek,
máslo,
vejce,
kmín drcený,
sůl,
pepř
Komentáře (5)