Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
jinmlyn uvařil 24. 11. 2018 17:59 Hovězí kližka na kořenové zelenině 0 0 Zobrazit detail první pokus, povedl se je to výborný, ????????☺ Okomentovat
jinmlyn uvařil 10. 10. 2018 18:51 Švestkový (i jiný) koláč hrnkový z pekáče s drobenkou a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelníček Billa Clintona: Dříve miloval cheeseburgery a grilované vepřové, po bypassu dává přednost květáku a quinoe
Retro okénko: Jak na dokonalý rýžový nákyp se švestkami? S máslem, skořicí a citronovou kůrou chutná božsky
Pan de muerto: Mexické kynuté bochánky voní anýzem a pomerančovými květy a jsou nadýchané jako obláček