Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
jinmlyn uvařil 24. 11. 2018 17:59 Hovězí kližka na kořenové zelenině 0 0 Zobrazit detail první pokus, povedl se je to výborný, ????????☺ Okomentovat
jinmlyn uvařil 10. 10. 2018 18:51 Švestkový (i jiný) koláč hrnkový z pekáče s drobenkou a mákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
V pražských restauracích „frčí“ na Vánoce šneci: Nejlevnější jsou na Malé Straně. Za porci zaplatíte 199 Kč
Šterc - rychlý staročeský pokrm vonící jíškou vás vyjde na pouhých 12 Kč. S opraženou cibulkou chutná přímo báječně