Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jirik.Hajek uvařila 1. 5. 2017 10:55 Zapečené kuřecí maso s bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jirik.Hajek uvařila 1. 5. 2017 10:55 Zapečené kuřecí maso s bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madame de Pompadour: Krále Ludvíka XV. rozmazlovala jídlem, on podle jejích prsou nechal navrhnout sklenky na šampaňské
Ježíškova krupička neboli šrotka: Vánoční valašská krupicová kaše se jedla s medem a milovali ji děti i dospělí