

Polévka s krůtím masem a červenou řepou - pro nejmenší
Suroviny 1 porce
- cca 50 g krůtího masa (nejlépe prsa)
- 1 malá červená řepa (cca průměr 3-4 cm)
- kousek pórku
- 1 KL ghí
- sůl
- mletý kmín
- 1-2 PL polévkových těstovin
Postup přípravy receptu
Krůtí maso nakrájíme na kousky, pórek nadrobno. Červenou řepu předem uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kousky.
V kastrůlku rozehřejem ghí a orestujeme pórek. Přidáme maso a chvilku opékáme. Osolíme, okmínujeme, zalijeme vodou a vaříme doměkka.
Přidáme červenou řepu a těstoviny a necháme povařit, než jsou těstoviny hotové.
Poznámka od kuchařky
Vhodnost dle zavedených surovin.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Polévka s krůtím masem a červenou řepou - pro nejmenší
K receptu nejsou žádné komentáře.