Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Jominka uvařila 2. 12. 2020 19:02 Banánový moučník 0 0 Zobrazit detail Dětská barevná verze Okomentovat
Jominka uvařila 2. 12. 2020 19:00 Banánový moučník 0 0 Zobrazit detail Dětská barevná verze Okomentovat
Chtěl překvapit manželku a vymyslel gastronomický hit: Sladké palačinkové špagety teď chce zkusit každý