Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
První republika s Kristinou: Luxusní sýrový koláč jen z 5 surovin je hotový raz dva, nestojí jmění a chutná všem
Juvenalis uvařil 28. 7. 2013 11:07 Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Juvenalis uvařil 28. 7. 2013 11:03 Kuřecí řízky s česnekem a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Palačinky podle receptu Zdeňka Pohlreicha: Jemné a krásně vláčné, dochucené marmeládou a pocukrované chutnají skvěle