Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Klara80 uvařila 18. 12. 2009 12:18 Kuskus s kuřecím masem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Vše dohromady Okomentovat
Klara80 uvařila 18. 12. 2009 12:18 Kuskus s kuřecím masem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Hotový kuskus se zeleninou Okomentovat
Klara80 uvařila 18. 12. 2009 12:18 Kuskus s kuřecím masem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Maso Okomentovat
Muchovník si vystačí s běžnou zeminou a polostínem. Správná péče bude odměněna lahodnými indiánskými borůvkami
Langoše podle semifinalisty MasterChefa Pavla Berkyho: Zkuste místo eidamu parmezán a přidejte bylinky, radí kuchař
Polský okurkový salát mizeria voní koprem a v létě báječně osvěží. Smetana a citron dodají jemnou a lehce nakyslou chuť