Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
michalnaar uvařil 24. 8. 2009 21:14 Jižanské smažené kuře 0 0 Zobrazit detail tak nějak to vypadá.... Okomentovat
michalnaar uvařil 24. 8. 2009 21:06 Hovězí maso s medem, sezamem a širokými nudlemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto Dejvická 34: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Předkrm za čtyři stovky, dokonalé rizoto i drobné chybičky obsluhy