Jižanské smažené kuře

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 MINUT 6 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 MINUT 6 názorů

Suroviny 6 OSOB

5 kuřecích prsou
1 lžíce dijonské hořčice
sůl
mletý pepř
kajenský pepř
150 ml podmáslí
4 plátky slaniny
strouhanka
olej na smažení (kvalitní)

Postup přípravy receptu

  1. Prsa nakrájíme na šikmé proužky, každé na 4 hořčici smícháme se se solí pepři, a potřeme jím maso, dáme jej do misky a zalijeme podmáslím.

  2. Do pánve nalijeme olej a v něm opečeme slaninu tu pak vyndáme osušíme a nakrájíme na kousky ty přidáme ke strouhance. a v ní pak obalíme maso! to osmažíme a podáváme třeba se salátovou směsí, nebo i jednoduše s bramborem! :-)

Komentáře k receptu Jižanské smažené kuře

  • Petr Petr (neregistrovaný)

    Recept znam trosku jinak aale v podstate je to uplne stejne. A je to vynikajici :-))

    Odpovědět

  • K K(neregistrovaný)

    Ta slanina v tom receptu nemá co dělat. Je to špatná fotka, to kuře je do červena

    Odpovědět

  • Maki Maki(neregistrovaný)

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Drží na tom pak ta slanina, když se má dát ke strouhance? A teda, rozumím tomu dobře, že se obaluje jen ve strouhance? Řeknu ti teda Michale, to podmáslí bude super, už jsem se s tím setkala v úpravě masa, ale nikdy jsem to nezkoušela:-p

    Odpovědět

  • pipre pipre

    To je velmi zajímavý recept a také způsob obalování:-)Každopádně to vypadá chuťově lákavě:yes: Bodík 2.

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    :-p:-takže Michale, to bude určitě :yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: smažené kuře kuře na jižanský způsob recepty na smazene kure recept na smažené kuře smazene kure recept kure smazene recept smažené kuře recepty smažené kuře smažené kuřecí maso jižňanské kuře kuře s podmáslím smazeni kure kuře podmáslí jak se obaluje kure smažený kuře smazene kure recepty jižanských kure smazene kure jinak recepty kuře smažené smažené kuřecí kousky