Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Spěcháte? Kmínka s drožďovými nočky vás rychle a chutně zasytí, zahřeje a zklidní zažívání. A má nečekanou vůni
Mikolte uvařila 19. 9. 2013 18:13 Gnocchi, špenát a kuřecí maso 0 0 Zobrazit detail Docela se po nich zaprášilo :) Okomentovat
Mikolte uvařila 19. 9. 2013 18:11 Gnocchi, špenát a kuřecí maso 0 0 Zobrazit detail Podáváme Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Albert Einstein dokázal najednou spořádat kila jahod a miloval čočkovou polévku s klobásou
Domácí vánoční Salko: Je skvělé jako základ likérů, uplatní se do krémů i pro výrobu fantastických Rafaello kuliček