Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Pavla H. uvařila 26. 9. 2015 21:23 Hrášková polévka - svěží, snadná, rychlá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Co se starým chlebem? Připravte tu nejlepší chlebovou polévku, vývar jí dodá sílu, trocha octa zase jiskru