Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
pavlina34 uvařil 17. 10. 2010 10:06 Klasický hospodský guláš (vídeňský) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na dokonalé kedlubnové zelí? Chutná skoro jako to klasické, jen je jemnější a využít do něj můžete i nať kedlubny
Co se zbytky cukroví? Linecké můžete nalámat do pohárů, z rozdrcených perníčků uděláte netradiční drobenku
Holka u plotny radí: Jak na smažené třešně v obálce od paní Karoliny? Staročeský recept dá vyniknout chuti čerstvého ovoce