Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Pibuch uvařila 10. 7. 2022 14:14 Kynuté knedlíky bez vajec - jako pírko 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pibuch uvařila 8. 2. 2021 20:02 Kynuté knedlíky bez vajec - jako pírko 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královské chutě: Jindřich VIII. byl gurmán, na zámku měl 18 kuchyní a tyhle lahůdky pro něj připravovalo na 200 kuchařů!
Prezident Tomáš G. Masaryk jedl sice velmi střídmě, nikdy ale neodolal bramborovým škubánkům s mákem a cukrem