Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
stepankovajitka@email.cz uvařil 15. 2. 2011 14:36 Roládo-čoko-ořechový koláč 0 0 Zobrazit detail tak u nás nakonec dopadl takto +čokoořecho poleva Okomentovat
stepankovajitka@email.cz uvařil 10. 1. 2011 09:40 Úžasný tvarohový moučník ke kávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Vítěz MasterChef Česko 2022 Martin Pecina o své první kuchařce: Napsal jsem receptář nejen na neděli. Obyčejná jídla vařím jinak
Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou: Domácí „čína“ jen z několika ingrediencí může být na stole za pár minut
Holka u plotny radí: Jak na rychlý oběd do 10 minut? Špagetová hnízda jsou šťavnatá, levná a skvěle zasytí!