Šťovíkovka – dokonalá polévka pro jarní dny: Je svěží, lehce nakyslá, ale díky bramborám tak akorát vydatná
Plněné papriky: Kombinace jemně kořeněného mletého masa a šťavnaté papriky v rajské omáčce skvěle chutná
Jak správně přesadit rajčata, aby úroda chutnala skvěle: Stačí nedělat nejčastější chyby, jako je špatná hloubka zasazení
xjurny uvařil 2. 6. 2012 20:13 Kuřecí v mangoldu se zeleninovým ratatouille 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární dort: Voní meruňkami a čokoládou a je krásně vláčný
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí