Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Připravili jsme rohlík, který se stal hitem internetu: Pečivo plněné vlašským salátem si může doma snadno upéct každý
KoraWinter uvařila 6. 6. 2015 11:09 Domácí mátový sirup 0 0 mě máta na zahrádce roste jako plevel :-) Okomentovat
Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Úplňkový půst má svá rizika, nesmíme do něj jít bezhlavě, varuje odbornice na výživu Margit Slimáková
Cuketu pěstovali už indiáni, v Evropě ji rozšířili Italové a k nám pak před lety „vtrhla“ jako náhrada okurek napadených plísní