Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
Paprika uvařila 13. 4. 2009 13:24 Velikonoční bílé klobásky zapečené v listovém těstě 0 0 jen potřené vajíčkem Okomentovat
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
36 foto Reportáž ze školky, kde se vaří jinak: Kuchařka Kristina sbírá medaile v soutěžích a nám prozradila recept na skvělou rajskou
6 foto Pečeme s Ivou: Božsky nadýchané, jako pírko lehounké plundrové loupáčky neodolatelně voní po másle