Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční bílé klobásky zapečené v listovém těstě

Křehké šátečky z listového těsta, plněné bílou klobásou, jsou opravdu velice snadná na přípravu a potěší všechny koledníky. Šátečky můžete posypat libovolným kořením, nebo třeba sezamem či mákem.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

18. 3. 2009 20:42

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie442 kJ / 106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

13. 4. 2009 20:55

Měly jste hezky napečeno:yes:

Paprika Paprika

13. 4. 2009 14:22

Pekla jsem je už v sobotu, ale nestihla jsem sem dát fotku. Bylo to výborné - jen se po nich zaprášilo. Bodík už tu dávno je.;-)

mirca75 mirca75

10. 4. 2009 22:42

Papriko:-)děkuji:-8 Pochvala od tebe vždycky potěší:-*;-)

Paprika Paprika

10. 4. 2009 10:49

Asi se dnes ještě zastavím v masně a koupím kousek vinné klobásy. Mirčo :yes::yes::yes: - tvé fotečky jsou velmi inspirativní ;-)

mirca75 mirca75

10. 4. 2009 07:33

Plnila jsem klobásou vinnou jelikož jinou u nás nelze v tomto čese sehnat:-(.Sypala jsem sezamem a lněným semínkem a šátečky byly dobré:-p

tejaja tejaja

19. 3. 2009 10:00

Papričko, u nás je biela klobása klobása surová, presne taká, aká sa urobí na údenie, len je biela, nie červená. Nie je to vínna klobása, tak neviem, či je to takto myslené.

Paprika Paprika

19. 3. 2009 07:36

Bílá klobása je myšlena vinná nebo bavorská grolovací ???

Merylas Merylas (moderátorka)

18. 3. 2009 23:26

Já zapékám jen do kynutého těsta http://www.toprecepty.cz/recept/2003-zapecena-vinn...

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 3. 2009 22:09

No, klobásky běžně zapékám do listového těsta, tak tohle může být taky fajn, škoda, že není fotka;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: zapékané klobásy zapékané klobásy v listovém těstě zapékané klobásky zapékané bílé klobásy zapečené klobásy vinná klobása v listovém těstě zapékaná klobása zapékaná bílá klobása recept na zapékané klobásy klobasa v listovem teste bílé klobásy zapékaná klobása v listovém těstě zapekaci klobasy zapékané klobásy v lístkovém těstě těsto na zapékané klobásy zapekací klobásky zapékací klobásy v listovém těstě velikonoční vinné klobásy vinne klobasy v listovem teste vinné klobásky

Suroviny: klobása, těsto listové, vejce, koření

TopRecepty.cz

Velikonoční bílé klobásky zapečené v listovém těstě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2R4W