Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Laďka Něrgešová ukázala, jak na nejlepší bábovku: Jde o zlatý fond mého pečení, chlubí se známá moderátorka
Bulharsko na talíři: Studená bulharská polévka tarator vás dokonale osvěží. Jak ji připravit, abyste si na ní dokonale pochutnali?
Žloutkový krém pomocí mikrovlnky, na plněni rolád, dortů a pod. Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 vybusna
Bramborové měsíčky s růžičkami brokolice a svěžím sýrovým přelivem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Eliza