Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel
Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí díky dvěma nečekaným přísadám
Co jedla kněžna Ludmila? Kaše z hrachu nebo chleba solený popelem zapíjela vodou a možná i vínem z vlastních vinic
JanaDorazinova uvařila 7. 6. 2011 11:18 Žampiony plněné vepřovým mozečkem 0 0 dobrou chuť!! Okomentovat
6 foto Štědrý den Jiřiny Bohdalové: Herečka připraví polévku, kapra i salát, který chce letos poprvé vylepšit jedním fíglem
Zelný salát podle ČSN: Klasický hospodský salát bude mít tu správnou chuť jako před lety díky jednomu triku
5 foto Jak tráví Štědrý den Lucie Borhyová? Máme kapra i řízky a nesmí chybět maďarský bramborový salát od babičky, říká