Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
suslajda uvařila 29. 4. 2015 19:39 Zapečené žampiony s Nivou a slaninovou strouhankou 0 0 Okomentovat
Rajčatový Tarte Tatin: Obrácený koláč naslano z křehkého těsta a zkaramelizovaných masitých rajčat je neuvěřitelně vláčný
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá vyhlášené vepřové pepřenky a přidal i recept navíc