Česká klasika: Bramboráky podle tradičního receptu. Dokonale ochucené majoránkou a česnekem a báječně křupavé
Tajemství dokonalých škvarků: Pomalé škvaření, správná teplota a jeden trik s mlékem, o kterém se moc nemluví
Vyzkoušeli jsme dršťkovou polévku za 59 Kč, kterou si pochvaloval i Pohlreich: V Ano, šéfe! získala restaurace dvě hvězdy
Ostřejší vepřové kousky s pórkem, rajčaty a chilli papričkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Ivace64
Kostky z hovězí loupané plece na červené paprice s chilli papričkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Ivace64
12 nejlepších masopustních dobrot: Bez těchto koláčků, nadýchaných koblih i šťavnatých jitrnic se letos neobejdete!
Jídelní rozmary slavných: Pirát Johnny Depp snídá vejce, miluje smažená jídla a tohle trhané vepřové maso v tortille