Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 30 min
Vepřové filety s pyré z hlívy ústřičné s kapií Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 varilamyskakasicku 45 min
Jak perfektně připravit vinnou klobásu na pánvi nebo v troubě: Před přípravou ji omyjte, spařte a smotejte do spirály
Barevný salát z pekingského zelí: Hotový je za pár minut, základem jsou čerstvé ingredience a na talíři ho osvěží neobvyklé ozdoby