Zuzana Bubílková prozradila, jak vypadá její bramborový salát: Tímto způsobem si ho určitě nepřipravuje nikdo na světě
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
Jídelní lístek z roku 1974: Smažený řízek stál 9,90 Kčs, okurkový salát byl za 1,50 Kčs a nejdražší biftek s vejcem za 13 Kčs
Hovězí na pomeranči a citronovém pepři v papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 20 min
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Kachna na pomerančích je luxusní pokrm, který snadno zvládne i začátečník. S pomerančovým likérem chutná omáčka božsky