Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Angel 666 40 min
Korejský zázrak na hubnutí koupíte běžně i u nás. Sáček s kořením za 64 Kč dokáže s nadbytečnými kily divy!
Sendviče s okurkou milovala královna Alžběta II. Podle originálního receptu musí nejdřív okurka pustit vodu, pak se ochutí mátou
Holka u plotny peče: Křehké špaldové rohlíčky voní vanilkou a vlašskými ořechy a v ústech se přímo rozplývají