Nejlepší karamelizovanou cibulku připravíte za necelou hodinu. Důležitá je trpělivost a nízká teplota, pak obohatí různá jídla
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu
Velikonoční bílé klobásky zapečené v listovém těstě Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Dana Skarkova 40 min
Jemná houbová omáčka s vinnou klobáskou k těstovinám Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 1974andrea 25 min
Video VIDEO: Perníkářka radí, jak na překrásně malované perníkové kraslice. Důležitá je správná tloušťka těsta
11 foto V MasterChef Česko se poznávaly sladkovodní ryby: Troufnete si určit deset druhů podle fotek?